Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met romige zalmsaus

Spaghetti met romige zalmsaus

Ingrediënten

  • 350 gram zalmfilet
  • 250 ml slagroom
  • 1 stuks ui
  • 1 teentje knoflook
  • 10 gram dille
  • 1 theelepel chilivlokken
  • 350 gram spaghetti
  • 100 ml witte wijn
  • 25 gram boter
Spaghetti met romige zalmsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Hak de dille fijn.
  2. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Wrijf de zalm in met olijfolie en verhit een koekenpan. Bak de zalm aan beide kanten 4 minuten. Trek met een vork de zalm uit elkaar.
  4. Smelt de boter in dezelfde als waar de zalm in gebakken is en fruit de ui en de knoflook. Schenk na 5 minuten de wijn erbij en kook 2 minuten. Voeg de slagroom, de dille en de chilivlokken toe. Roer de zalm en de spaghetti erdoor en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
  5. Verdeel over de borden en serveer.