Spaghetti met romige zalmsaus - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met romige zalmsaus

Spaghetti met romige zalmsaus

Spaghetti met romige zalmsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 350 gram zalmfilet
  • 250 ml slagroom
  • 1 stuks ui
  • 1 teentje knoflook
  • 10 gram dille
  • 1 theelepel chilivlokken
  • 350 gram spaghetti
  • 100 ml witte wijn
  • 25 gram boter
Bereiden
Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Hak de dille fijn.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Wrijf de zalm in met olijfolie en verhit een koekenpan. Bak de zalm aan beide kanten 4 minuten. Trek met een vork de zalm uit elkaar.
Smelt de boter in dezelfde als waar de zalm in gebakken is en fruit de ui en de knoflook. Schenk na 5 minuten de wijn erbij en kook 2 minuten. Voeg de slagroom, de dille en de chilivlokken toe. Roer de zalm en de spaghetti erdoor en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
Verdeel over de borden en serveer.