
Spaghetti met romige zalmsaus
4 pers.
ca. 25 min
Italiaans
Ingrediënten
350 gram zalmfilet
250 ml slagroom
1 stuks ui
1 teentje knoflook
10 gram dille
1 theelepel chilivlokken
350 gram spaghetti
100 ml witte wijn
25 gram boter
Bereidingswijze
Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Hak de dille fijn.
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Wrijf de zalm in met olijfolie en verhit een koekenpan. Bak de zalm aan beide kanten 4 minuten. Trek met een vork de zalm uit elkaar.
Smelt de boter in dezelfde als waar de zalm in gebakken is en fruit de ui en de knoflook. Schenk na 5 minuten de wijn erbij en kook 2 minuten. Voeg de slagroom, de dille en de chilivlokken toe. Roer de zalm en de spaghetti erdoor en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
Verdeel over de borden en serveer.