Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met spinazie en chorizo

Spaghetti met spinazie en chorizo

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 1 pak (ca. 450 g) diepvriesspinazie à la crème
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 200 gram champignons schoongeveegd, in plakjes
  • 100 gram chorizo in reepjes
Spaghetti met spinazie en chorizo product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verwarm de spinazie in een wok of hapjespan zonder te koken. Voeg de helft van de kaas toe. Verhit de olie en bak hierin de knoflook en champignons. Schep de champignons met de chorizo door het spinaziemengsel. Serveer de spaghetti met de spinaziesaus en bestrooi met de rest van de kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 705
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 80 g
  • Vet 29 g