Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met spinazie en spekjes

Spaghetti met spinazie en spekjes

Ingrediënten

  • 350 gr spaghetti
  • 1 bakje gerookte spekreepjes (150 gr, GIJS)
  • 2 grote uien, fijngesneden
  • 3 tenen knoflook, fijngesneden
  • 600 gr spinazie gewassen (zak)
  • 150 ml kookroom (pakje à 250 ml, Melkan)
  • 75 gr geraspte belegen kaas (zakje à 175 gr)
Spaghetti met spinazie en spekjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een ruime wok of koekenpan op middelhoog vuur en bak de spekreepjes in ca. 8 min. uit. Bak de laatste 3 min. de ui en knoflook mee.
  2. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de kookroom, wat water en eventueel peper en zout toe en verwarm nog 3 min. Serveer de saus over de spaghetti en bestrooi met de kaas.