
Spaghetti met stoofvlees en frisse rauwkostsalade
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
500 gram rundstoofvlees
200 gram trostomaten
400 gram spaghetti (pasta)
250 gram rauwkost
400 gram ijsbergsla
20 gram basilicum
50 gram pijnboompitten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verdeel de trostomaatjes over een met bakpapier beklede kaplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster 20 minuten in de oven. Scheur de basilicumblaadjes van de takjes.
3. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verwarm het stoofvlees volgens de aanwijzingen op verpakking. Meng de spaghetti erdoor.
5. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten.
6. Meng de ijsbergsla met de rauwkostsalade en roer de pijnboompitjes en de basilicum erdoor.
7. Serveer de spaghetti met de rauwkostsalade en geroosterde trostomaatjes.
Tip: Garneer met Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2652 Kj
Calorieën
631 kcal
Vetten
17 gram
Waarvan verzadigd vet
5 gram
Koolhydraten
81 gram
Waarvan suikers
9 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
36 gram