Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met stoofvlees en frisse rauwkostsalade

Spaghetti met stoofvlees en frisse rauwkostsalade

Ingrediënten

  • 500 gram rundstoofvlees
  • 200 gram trostomaten
  • 400 gram spaghetti (pasta)
  • 250 gram rauwkost
  • 400 gram ijsbergsla
  • 20 gram basilicum
  • 50 gram pijnboompitten
Spaghetti met stoofvlees en frisse rauwkostsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verdeel de trostomaatjes over een met bakpapier beklede kaplaat en besprenkel met olijfolie. Rooster 20 minuten in de oven. Scheur de basilicumblaadjes van de takjes.
  3. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verwarm het stoofvlees volgens de aanwijzingen op verpakking. Meng de spaghetti erdoor.
  5. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten.
  6. Meng de ijsbergsla met de rauwkostsalade en roer de pijnboompitjes en de basilicum erdoor.
  7. Serveer de spaghetti met de rauwkostsalade en geroosterde trostomaatjes.
  8. Tip: Garneer met Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 631
  • Eiwit 36 g
  • Koolhydraten 81 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 8