
Spaghetti met tomaatjes, basilicum en mozzarella
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Mediterraans
Ingrediënten
350 gram spaghetti
500 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
250 gram mozzarella (in blokjes)
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook (geperst)
10 blaadjes basilicum
Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout.
2. Meng intussen de tomaatjes met de mozzarella, olijfolie, knoflook en basilicum.
3. Giet de pasta af en roer het tomatenmengsel erdoor. Bestrooi met peper en serveer direct
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
605 kcal
Vetten
24 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
72 gram
Eiwitten
24 gram
Meer recepten in de categorie