1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat

Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat

Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 venkelknol, in dunne plakjes, loof apart
  • mespuntje cayennepeper of paprikapoeder
  • 2 tomatenblokjes op sap (2 blikken)
  • 400 g spaghetti
  • zout
  • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
  • 2 eetl. gehakte verse bieslook of peterselie
Bereiden
Verhit de olijfolie en roerbak hierin de uien venkel met de cayennepeper. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de spaghetti met zout beet gaar. Schep de stukjes tonijn door de tomatensaus. Serveer de spaghetti met de saus, bestrooid met bieslook en venkelloof.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 80 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 540
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie