Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat

Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat

Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 venkelknol, in dunne plakjes, loof apart
  • mespuntje cayennepeper of paprikapoeder
  • 2 tomatenblokjes op sap (2 blikken)
  • 400 g spaghetti
  • zout
  • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
  • 2 eetl. gehakte verse bieslook of peterselie
Bereiden
Verhit de olijfolie en roerbak hierin de uien venkel met de cayennepeper. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de spaghetti met zout beet gaar. Schep de stukjes tonijn door de tomatensaus. Serveer de spaghetti met de saus, bestrooid met bieslook en venkelloof.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
80 g
vet
11 g
Kcal
540