Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat

Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat

Ingrediënten

  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 venkelknol, in dunne plakjes, loof apart
  • mespuntje cayennepeper of paprikapoeder
  • 2 tomatenblokjes op sap (2 blikken)
  • 400 g spaghetti
  • zout
  • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
  • 2 eetl. gehakte verse bieslook of peterselie
Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de uien venkel met de cayennepeper. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de spaghetti met zout beet gaar. Schep de stukjes tonijn door de tomatensaus. Serveer de spaghetti met de saus, bestrooid met bieslook en venkelloof.

    Voedingswaarde

  • Kcal 540
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 80 g
  • Vet 11 g