
Spaghetti met tonijn, venkel en tomaat
4 pers.
ca. 25 min
Overig
Ingrediënten
2 eetl. olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 venkelknol, in dunne plakjes, loof apart
mespuntje cayennepeper of paprikapoeder
2 tomatenblokjes op sap (2 blikken)
400 g spaghetti
zout
2 blikjes tonijn, uitgelekt
2 eetl. gehakte verse bieslook of peterselie
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie en roerbak hierin de uien venkel met de cayennepeper. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de spaghetti met zout beet gaar. Schep de stukjes tonijn door de tomatensaus. Serveer de spaghetti met de saus, bestrooid met bieslook en venkelloof.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
540 kcal
Vetten
11 gram
Koolhydraten
80 gram
Eiwitten
28 gram