
Spaghetti puttanesca
Hoofdgerecht
2 pers.
ca. 20 min
Mediterraans
Ingrediënten
200 gram Grand'Italia Spaghetti all'Uovo
0.5 eetlepels kappertjes
250 gram Grand'Italia Sugocasa Tradizionale
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook (gepeld)
25 gram ansjovisfilets
50 gram zwarte olijven (ontpit)
0 handjes peterselie (kleingesneden)
0 snufje zout en peper
Bereidingswijze
1. Verhit olie in een pan, voeg de knoflook en de ansjovis toe, bak al roerend tot de ansjovis is 'gesmolten'.
2. Kook de Spaghetti all'Uovo volgens de aanwijzing op de verpakking.
3. Voeg de Sugocasa bij de ansjovispasta en verwarm dit mengel (al roerend) op.
4. Temper het vuur en roer de olijven, de peterselie en de kappertjes door de saus.
5. Giet de Spaghetti all’Uovo af en meng direct door de tomatensaus.
Meer recepten in de categorie