Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti ragù met champignons

Spaghetti ragù met champignons

Ingrediënten

  • 500 gram runderbraadlappen
  • 400 gram volkoren spaghetti (pasta)
  • 75 ml rode wijn
  • 4 stuks trostomaten
  • 350 gram gezeefde tomaten
  • 500 gram champignons
  • 1 stuk ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel tijm
  • 250 ml rundvleesbouillon
  • 75 gram rucola
  • 20 gram parmezaanse kaas
Spaghetti ragù met champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de runderbraadlappen in stukken. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg het vlees toe en bak rondom bruin.
  2. 2. Snijd de tomaten in stukken en voeg samen met de tomatensaus, de bouillon, de rode wijn en de tijm toe aan het vlees. Laat het vlees op laag vuur 2 à 3 uur garen.
  3. 3. Breng ondertussen een pan water aan de kook en bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Snijd de champignons in kwarten. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten en voeg vervolgens toe aan het vlees. Laat dit nog 5 minuten meegaren.
  5. 5. Verdeel de spaghetti over de borden, schep de ragù saus op de pasta en garneer met Parmezaanse kaas. Serveer met de rucola.

    Voedingswaarde

  • Kcal 683
  • Eiwit 51 g
  • Koolhydraten 78 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 17