Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spareribs met frietjes en dille mayonaise

Spareribs met frietjes en dille mayonaise

Ingrediënten

  • 400 gram zoete aardappelen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bakje dille
  • 1 stuk citroen
  • 500 gram spareribs
  • 1 krop romanasla
  • 4 eetlepels mayonaise
Spareribs met frietjes en dille mayonaise product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. 2. Was en snijd de aardappelen in frietjes. Pel de knoflook en snijd samen met de dille fijn. Pers de citroen.
  3. 3. Verspreid de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Meng met een scheutje olijfolie en versgemalen zwarte peper. Bak ze in de oven voor ongeveer 10 minuten tot ze goudbruin zijn.
  4. 4. Bereid de spareribs volgens aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Maak de sla aan met een scheutje olijfolie en vers gemalen zwarte peper.
  6. 6. Meng de mayonaise samen met de dille, het citroensap en de knoflook.
  7. 7. Serveer de spareribs, de frietjes en de sla samen met de dille mayonaise.
  8. Tip: Garneer met vers gesneden rode peper voor extra pit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 660
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 24 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 49 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 13
  • Vezels 4