Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spareribs met spinazie-raita

Spareribs met spinazie-raita

Ingrediënten

  • 100 g spinazie (300 g)
  • 1 bakje dille, geplukt (20 g)
  • 200 ml volle yoghurt
  • 1 tl komijnpoeder
  • 2 pakken spareribs Indisch (à 575 g, PLUS)
  • 1 naanbrood knoflook-koriander
  • Extra: barbecue, houtskool en briketten
Spareribs met spinazie-raita product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Roerbak de spinazie en dille in een hapjespan totdat de groenten geslonken zijn. Laat uitlekken in een zeef, druk het vocht eruit en hak fijn met een scherp mes.
  2. Roer, voor de raita, de yoghurt door de uitgelekte groenten. Breng op smaak met komijnpoeder, peper en eventueel zout.
  3. Halveer de spareribs en gril ze 10 tot 12 minuten op de barbecue. Keer regelmatig.
  4. Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het brood in stukken en serveer samen met de raita bij de spareribs. Lekker met een groene salade.

Variatie

Maak van de resterende spinazie een frisse groene salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 595
  • Eiwit 42 g
  • Koolhydraten 48 g
  • Vet 25 g