
Spareribs met spinazie-raita
4 pers.
ca. 25 min
Amerikaans
Ingrediënten
100 g spinazie (300 g)
1 bakje dille, geplukt (20 g)
200 ml volle yoghurt
1 tl komijnpoeder
2 pakken spareribs Indisch (à 575 g, PLUS)
1 naanbrood knoflook-koriander
Extra: barbecue, houtskool en briketten
Bereidingswijze
Roerbak de spinazie en dille in een hapjespan totdat de groenten geslonken zijn. Laat uitlekken in een zeef, druk het vocht eruit en hak fijn met een scherp mes.
Roer, voor de raita, de yoghurt door de uitgelekte groenten. Breng op smaak met komijnpoeder, peper en eventueel zout.
Halveer de spareribs en gril ze 10 tot 12 minuten op de barbecue. Keer regelmatig.
Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het brood in stukken en serveer samen met de raita bij de spareribs. Lekker met een groene salade.
Variatietip!
Maak van de resterende spinazie een frisse groene salade.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
595 kcal
Vetten
25 gram
Koolhydraten
48 gram
Eiwitten
42 gram