

Spinazie citroen fussili
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 60 min
6.13 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Fusilli
80 gram Cashewnoten
2 eetlepel Edelgistvlokken
1 stuk Citroenen
600 gram Spinazie
Bereidingswijze
1. Ook nodig: blender of keukenmachine
2. Week de cashewnoten in 80 ml heet water tot ze zacht zijn, dit duurt een half uur tot een uur.
3. Kook de fussili zoals op de verpakking vermeld in gezouten water al dente.
4. Pureer de cashewnoten samen met het water, de edelgistvlokken en 2 el citroensap tot een gladde saus, dit kan een paar minuten duren. Voeg wat meer water toe als je de saus te dik vindt.
5. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spinazie aan tot dit geslonken is. Hak intussen de knoflook fijn en voeg dit toe. Voeg de pasta, de cashew saus en rasp van een halve citroen toe. Meng door en breng op smaak met peper en zout. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie