

Spinazie kaasrondo burger
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.43 voor 4 pers.
Ingrediënten
600 gram Zoete aardappelfriet
1 stuk Rode uien
1 stuk Avocado
4 Blaadjes Ijsbergsla
2 eetlepel Olijfolie mild
4 stuks Go Vega Vegetarische Spinazie-Kaas Rondo
4 stuks PLUS Hamburgerbroodjes
4 eetlepel Mayonaise
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
2. Verdeel de zoete aardappelfriet over een bakplaat bekleed met bakpapier en bak 20 tot 25 minuten af, tot ze knapperig en gaar zijn. Hussel halverwege door.
3. Snijd intussen de rode ui in ringen, de avocado in plakjes en was de ijsbergsla.
4. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spinazie kaasrondo’s aan beide kanten aan tot deze gaar zijn.
5. Beleg de hamburgerbroodjes met een blad ijsbergsla, dan de spinazie kaas rondo’s, de avocado en rode ui. Smeer het bovenste deel van het broodje in met mayonaise en leg op de burger. Serveer met zoete aardappelfriet.
Meer recepten in de categorie