Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinazie-omelet met verse tonijnsalade

Spinazie-omelet met verse tonijnsalade

Ingrediënten

  • 2 stuks trostomaten
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1 stuk avocado
  • 320 gram tonijn uit blik
  • 300 gram verse spinazie
  • 8 stuks eieren
  • 1 stuk rode ui
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 3 takjes platte peterselie
Spinazie-omelet met verse tonijnsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + blender of staafmixer
  2. Blend de eieren met de helft van de spinazie. Verhit een scheutje olijfolie in een kleine koekenpan en bak 4 spinazie-omeletten.
  3. Pel en snipper de rode ui en snijd de tomaat in kleine stukjes. Prak de tonijnstukken met een vork en meng met de rode ui, de tomaat, de kappertjes en de yoghurt.
  4. Meng een eetlepel olijfolie door de overige spinazie. Halveer de avocado, verwijder de pit, snijd in blokjes en meng door de spinazie.
  5. Verdeel de spinazie-omeletten over de borden, serveer met de verse tonijnsalade en de spinaziesalade en garneer met de peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 356
  • Eiwit 41 g
  • Koolhydraten 5 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 5