
Spinazie-tomaatsalade
4 pers.
ca. 10 min
Hollands
Ingrediënten
200 g spinazie
500 g cocktailtrostomaten, in vieren
8 gedroogde vijgen, in stukjes
3 el verse groene pesto
1 bol buffel mozzarella (PLUS Moment)
8 plakken Puur van Smaak serranoham reserva
12 blaadjes verse munt (biologisch)
50 g pittenmix culinair
Bereidingswijze
Meng de spinazie, tomaten en vijgen met 3 el pesto. Verdeel over 4 borden.
Snij de mozzarella in stukjes en de ham in reepjes. Strooi de munt en de pittenmix erover. Lekker met Korenlanders brood
Variatietip!
TIP 1 Liever zonder vlees? Vervang de ham door een avocado in reepjes. TIP 2 Liever vis? Vervang de ham door garnalen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
430 kcal
Vetten
24 gram
Koolhydraten
29 gram
Eiwitten
20 gram