
Spinaziepasta
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
400 gram spaghetti
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel of klontje boter
2 teentjes knoflook gehakt
1 mespuntje gemalen nootmuskaat
600 gram spinazie panklaar
100 gram mascarpone
100 gram Parmezaanse kaas (stukje)
Bereidingswijze
Kook de spaghetti met zout beetgaar. Verhit de olijfolie en boter in een wok of hapjespan. Fruit hierin de knoflook met de nootmuskaat. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is. Voeg de mascarpone toe en pureer met een staafmixer tot een saus. Schep de spaghetti met de spinaziesaus op borden en rasp er Parmezaanse kaas over.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
710 kcal
Vetten
31 gram
Koolhydraten
74 gram
Eiwitten
29 gram
Meer recepten in de categorie