Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziepasta

Spinaziepasta

Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel of klontje boter
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1 mespuntje gemalen nootmuskaat
  • 600 gram spinazie panklaar
  • 100 gram mascarpone
  • 100 gram Parmezaanse kaas (stukje)
Spinaziepasta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti met zout beetgaar. Verhit de olijfolie en boter in een wok of hapjespan. Fruit hierin de knoflook met de nootmuskaat. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is. Voeg de mascarpone toe en pureer met een staafmixer tot een saus. Schep de spaghetti met de spinaziesaus op borden en rasp er Parmezaanse kaas over.

    Voedingswaarde

  • Kcal 710
  • Eiwit 29 g
  • Koolhydraten 74 g
  • Vet 31 g