1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziepasta

Spinaziepasta

Spinaziepasta product foto
  • Ingredienten:

  • 400 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel of klontje boter
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1 mespuntje gemalen nootmuskaat
  • 600 gram spinazie panklaar
  • 100 gram mascarpone
  • 100 gram Parmezaanse kaas (stukje)
Bereiden
Kook de spaghetti met zout beetgaar. Verhit de olijfolie en boter in een wok of hapjespan. Fruit hierin de knoflook met de nootmuskaat. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is. Voeg de mascarpone toe en pureer met een staafmixer tot een saus. Schep de spaghetti met de spinaziesaus op borden en rasp er Parmezaanse kaas over.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 74 g
  • vet
  • 31 g
  • Kcal
  • 710
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie