Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziepasta

Spinaziepasta

Spinaziepasta product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel of klontje boter
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1 mespuntje gemalen nootmuskaat
  • 600 gram spinazie panklaar
  • 100 gram mascarpone
  • 100 gram Parmezaanse kaas (stukje)
Bereiden
Kook de spaghetti met zout beetgaar. Verhit de olijfolie en boter in een wok of hapjespan. Fruit hierin de knoflook met de nootmuskaat. Voeg de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is. Voeg de mascarpone toe en pureer met een staafmixer tot een saus. Schep de spaghetti met de spinaziesaus op borden en rasp er Parmezaanse kaas over.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
74 g
vet
31 g
Kcal
710