Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien

Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien

Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
14

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g gewassen spinazie (zak à 300 g)
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • zachte geiten-kaas naturel (125 g)
  • 3 el amandelschaafsel
  • 1 bakje GIJS Hollandse aardbeien (250 g)
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 tl vloeibare honing
  • 1 tl mosterd
  • 3 el olijfolie extra vierge
Bereiden
Verdeel de spinazie met de uiringen en de geitenkaas over een schaal.
Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel en schud op een bord. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
Klop een dressing van de wijnazijn, de honing, de mosterd en de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verdeel de aardbeien over de salade. Besprenkel met de honingvinaigrette en bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met Korenlanders Rustiek Wit.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
7 g
vet
18 g
Kcal
220