Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien

Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien

Ingrediënten

  • 150 g gewassen spinazie (zak à 300 g)
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • zachte geiten-kaas naturel (125 g)
  • 3 el amandelschaafsel
  • 1 bakje GIJS Hollandse aardbeien (250 g)
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 tl vloeibare honing
  • 1 tl mosterd
  • 3 el olijfolie extra vierge
Spinaziesalade met ­geitenkaas en aardbeien product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 14 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de spinazie met de uiringen en de geitenkaas over een schaal.
  2. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel en schud op een bord. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
  3. Klop een dressing van de wijnazijn, de honing, de mosterd en de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Verdeel de aardbeien over de salade. Besprenkel met de honingvinaigrette en bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met Korenlanders Rustiek Wit.

    Voedingswaarde

  • Kcal 220
  • Eiwit 7 g
  • Koolhydraten 7 g
  • Vet 18 g