Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spruitenstoof met halloumi

Spruitenstoof met halloumi

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram halloumi
  • 50 gram pompoenpitten
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroente
  • 42 gram kruidenmix
  • 400 gram spruitjes
Spruitenstoof met halloumi product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de halloumi in dunne plakken. Rooster de pompoenpitten ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan.
  2. 2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de roerbak groenten toe en bak ongeveer 5 minuten mee.
  3. 3. Voeg de Honig mix, de spruitjes en 150 ml water toe. Laat sudderen voor 8 minuten.
  4. 4. Kwast de halloumi in met een beetje olijfolie en gril deze in een hete grillpan totdat er strepen ontstaan.
  5. 5. Verdeel de spruitenstoof over 4 borden, leg de halloumi erop en garneer met de pompoenpitten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 335
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 15 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 7