
Spruitenstoof met halloumi
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 teentje knoflook
250 gram halloumi
50 gram pompoenpitten
400 gram Italiaanse roerbakgroente
42 gram kruidenmix
400 gram spruitjes
Bereidingswijze
1. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de halloumi in dunne plakken. Rooster de pompoenpitten ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan.
2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg de roerbak groenten toe en bak ongeveer 5 minuten mee.
3. Voeg de Honig mix, de spruitjes en 150 ml water toe. Laat sudderen voor 8 minuten.
4. Kwast de halloumi in met een beetje olijfolie en gril deze in een hete grillpan totdat er strepen ontstaan.
5. Verdeel de spruitenstoof over 4 borden, leg de halloumi erop en garneer met de pompoenpitten.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1395 Kj
Calorieën
335 kcal
Vetten
20 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
15 gram
Waarvan suikers
9 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
22 gram
Meer recepten in de categorie