
Stroopwafel sandwiches met frambozen-banaanijs
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
8 stuks stroopwafels
3 stuks bananen
75 gram frambozen
75 gram pure chocolade
50 ml kokosmelk
Bereidingswijze
1. Snijd de bananen in plakjes en leg ze tenminste 1 nacht voor gebruik in de diepvries.
2. Maal de bevroren bananen samen met de frambozen en de kokosmelk in een blender tot een ijsconsistentie.
3. Maak van 2 stroopwafels een sandwich door een wafel te bedekken met het frambozen-bananenijs, er pure chocolade overheen te raspen en er een stroopwafel bovenop te drukken. Herhaal met de overige stroopwafels.
4. Garneer de stroopwafel sandwiches met wat extra geraspte pure chocolade.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1623 Kj
Calorieën
387 kcal
Vetten
16 gram
Waarvan verzadigd vet
9 gram
Koolhydraten
56 gram
Waarvan suikers
44 gram
Vezels
4 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie