
Superfood salade met quinoa, biet, zoete aardappel, avocado, granaatappelpitjes, feta, spinazie
4 pers.
ca. 35 min
Hollands
Ingrediënten
2 zoete aardappels
3 rauwe bieten
4 el olijfolie
1 el honing
125 g quinoa
1 rijpe avocado
½ granaatappel
100 g witte kaas
100 g babyspinazie
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 225 graden.
Was de zoete aardappels en bieten.
Snijd in gelijke stukken en meng met de olijfolie, honing en een snufje zout.
Verdeel de groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ongeveer 30 minuten.
Kook de quinoa volgens de verpakking en giet af. Snijd de avocado in stukjes, haal de pitjes uit de granaatappel en snijd ook de witte kaas in kleine stukjes.
Meng alles met elkaar en serveer lauwwarm.
Meer recepten in de categorie