Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Supertrendy eitje

Supertrendy eitje

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • Bietensap (Smaakt)
  • Azijn
  • Wasabi
  • Avocado
  • Limoensap
  • Wasabipinda's (zak 150 g)
  • Nori (Saitaku, sushi nori, zak 14 g)
Supertrendy eitje product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de gepelde, gekookte eieren 1 nacht in bietensap (Smaakt) en 4 eetlepels azijn laten liggen voor een mooie fuchsia rand. Zorg dat de eieren helemaal onder staan. Spoel ze af en dep ze droog.
  2. Pureer de eidooiers met 3 eetlepels mayonaise, een mespunt wasabi (of meer naar smaak) en een eetrijpe avocado glad met de staafmixer. Breng op smaak met zout en limoensap.
  3. Spuit met de spuitzak mooie toefjes en bestrooi met 3 fijngehakte wasabipinda’s en een fijngesnipperde nori.

    Voedingswaarde

  • Kcal 85
  • Eiwit 4 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 7 g