Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Surf 'n turf borrelprikker

Surf 'n turf borrelprikker

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 2 rode paprika's
  • 16 cocktailgarnalen (bakje 125 g)
  • 4 plakjes serranoham (PLUS Puur van smaak) , over de lengte gehalveerd
  • EXTRA 8 satéprikkers
Surf 'n turf borrelprikker product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill van de oven. Bestrijk de paprika’s met de olijfolie. Leg ze onder de grill en rooster circa 20 minuten tot ze zwartgeblakerd zijn. Keer ze regelmatig. Laat ze afkoelen onder aluminiumfolie.
  2. Verwijder de schil en snijd de paprika’s elk in 4 brede repen. Prik op de satéprikkers zigzag een reep paprika en rijg er 2 cocktailgarnalen op. Prik op elke prikker een strookje serranoham

    Voedingswaarde

  • Kcal 40
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 3 g