1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Surf 'n turf borrelprikker

Surf 'n turf borrelprikker

Surf 'n turf borrelprikker product foto
  • Ingredienten:

  • 1 el olijfolie
  • 2 rode paprika's
  • 16 cocktailgarnalen (bakje 125 g)
  • 4 plakjes serranoham (PLUS Puur van smaak) , over de lengte gehalveerd
  • EXTRA 8 satéprikkers
Bereiden
Verwarm de grill van de oven. Bestrijk de paprika’s met de olijfolie. Leg ze onder de grill en rooster circa 20 minuten tot ze zwartgeblakerd zijn. Keer ze regelmatig. Laat ze afkoelen onder aluminiumfolie.
Verwijder de schil en snijd de paprika’s elk in 4 brede repen. Prik op de satéprikkers zigzag een reep paprika en rijg er 2 cocktailgarnalen op. Prik op elke prikker een strookje serranoham
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 3 g
  • Kcal
  • 40
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie