Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Surf 'n turf borrelprikker

Surf 'n turf borrelprikker

Surf 'n turf borrelprikker product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 el olijfolie
  • 2 rode paprika's
  • 16 cocktailgarnalen (bakje 125 g)
  • 4 plakjes serranoham (PLUS Puur van smaak) , over de lengte gehalveerd
  • EXTRA 8 satéprikkers
Bereiden
Verwarm de grill van de oven. Bestrijk de paprika’s met de olijfolie. Leg ze onder de grill en rooster circa 20 minuten tot ze zwartgeblakerd zijn. Keer ze regelmatig. Laat ze afkoelen onder aluminiumfolie.
Verwijder de schil en snijd de paprika’s elk in 4 brede repen. Prik op de satéprikkers zigzag een reep paprika en rijg er 2 cocktailgarnalen op. Prik op elke prikker een strookje serranoham

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
1 g
vet
3 g
Kcal
40