Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Surf ‘n turf-spies met worst en garnalen

Surf ‘n turf-spies met worst en garnalen

Ingrediënten

  • 4 braadworsten Texas smokey (pakje 360 g, De Roller)
  • 24 wokgarnalen rauw en gepeld, ontdooid (300 g, PLUS, vriesvers)
  • 1 paprika, in blokjes
  • 2 uien, in partjes
  • 2 el olijfolie
  • 3 el peterselie, fijngehakt
  • Extra: 8 satéprikkers, keukenkwastje
Surf ‘n turf-spies met worst en garnalen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de worsten elk in 6 stukjes. Rijg op elke prikker 3 stukjes worst om en om met 3 garnalen, partjes ui en blokjes paprika.
  2. Bestrijk de spiesen met olie en gril rondom in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi met peterselie.

    Voedingswaarde

  • Kcal 380
  • Eiwit 20 g
  • Koolhydraten 6 g
  • Vet 30 g