Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Kerstpakkettenshop
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Surinaamse pastei met varkensvlees

Surinaamse pastei met varkensvlees

Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
Zuid-Amerikaans

Ingrediënten

4 eieren
4 trostomaten
75 gram zachte boter
3 eetlepels arachideolie
500 gram hamlappen (in blokjes)
1 ui (gesnipperd)
1 rode peper (fijngehakt)
5 eetlepels ketjap asin
300 milliliter vleesbouillon
10 plakjes diepvriesbladerdeeg (ontdooid)
1 rol bladerdeeg (koelvers)
4 eetlepels paneermeel
200 gram wortels (diepvries)
200 gram diepvriesdoperwten
1 theelepel kerriepoeder
1 bosje platte peterselie (fijngehakt)

Bereidingswijze

1. Kook de eieren in 8 minuten hard, laat schrikken onder koud water en pel ze. Kruis de tomaten in, leg ze kort in kokend water, ontvel ze en snijd in parten.
2. Verhit 50 gram boter en de olie in een braad- of hapjespan en bak hierin het vlees bruin. Voeg de tomaat, ui, rode peper, ketjap en bouillon toe en laat afgedekt 30-35 minuten stoven.
3. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bekleed de bodem en zijkanten van de ovenschaal met bladerdeeg. Houd de rest van het deeg apart. Druk de naden goed aan en prik met een vork gaatjes in de deegbodem. Bestrooi de bodem met paneermeel.
4. Meng de worteltjes met tuinerwten, kerrie en peterselie door het vleesmengsel. Schep het mengsel op de deegbodem. Snijd de eieren (eventueel met een eiersnijder) in dunne plakjes en verdeel ze erover. Dek af met de rest van het bladerdeeg en druk de randen goed aan.
5. Maak een gaatje in het midden en steek daarin een rolletje aluminiumfolie als schoorsteentje. Bestrijk de bovenkant van het deeg met boter en bak de pastei in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin.
Deel het op:

Voedingswaarden

Per portie
Calorieën
960 kcal
Vetten
60 gram
Waarvan verzadigd vet
32 gram
Koolhydraten
56 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
47 gram
Zout
4 gram
Meer recepten in de categorie
tomaat
erwt
wortel
varken
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Badtextiel: Spaar voor handdoeken
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: PLUS Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen