Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Taco's met chinese kool en kibbeling

Taco's met chinese kool en kibbeling

Ingrediënten

  • 1 stuk Chinese kool
  • 1 stuk rode peper
  • 8 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels sriracha saus
  • 5 stengels bosuien
  • 500 gram hutspot groente
  • 400 gram kibbeling
  • 8 stuks taco's
  • 100 gram ijsbergsla
Taco's met chinese kool en kibbeling product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. 2. Snijd de Chinese kool in dunne reepjes en de rode peper fijn. Meng de yoghurt met de sriracha. Snijd de bosui in dunne ringen.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de hutspot groenten ongeveer 5 minuten. Voeg de Chinese kool en de rode peper toe en meng door elkaar. Verhit in een andere pan nog een scheutje olie en bak de kibbeling rondom goudbruin in 5 minuten.
  4. 4. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Verdeel de ijsbergsla over de taco's samen met de Chinese kool. Leg de kibbeling erboven op.
  6. 5. Garneer de taco's met de bosui en serveer samen met de sriracha yoghurt.

    Voedingswaarde

  • Kcal 407
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 30 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 21 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 10