
Taco's met chinese kool en kibbeling
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
1 stuk Chinese kool
1 stuk rode peper
8 eetlepels yoghurt
2 eetlepels sriracha saus
5 stengels bosuien
500 gram hutspot groente
400 gram kibbeling
8 stuks taco's
100 gram ijsbergsla
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijd de Chinese kool in dunne reepjes en de rode peper fijn. Meng de yoghurt met de sriracha. Snijd de bosui in dunne ringen.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de hutspot groenten ongeveer 5 minuten. Voeg de Chinese kool en de rode peper toe en meng door elkaar. Verhit in een andere pan nog een scheutje olie en bak de kibbeling rondom goudbruin in 5 minuten.
4. Verwarm de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Verdeel de ijsbergsla over de taco's samen met de Chinese kool. Leg de kibbeling erboven op.
5. Garneer de taco's met de bosui en serveer samen met de sriracha yoghurt.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1882 Kj
Calorieën
407 kcal
Vetten
21 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
30 gram
Waarvan suikers
8 gram
Vezels
10 gram
Eiwitten
31 gram