

Taco’s met zalm
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Mexicaans
9.22 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 theelepel Tijm
1 theelepel Paprikapoeder
1 theelepel Knoflookpoeder
1 Mespunt Cayenne
4 stuks Zalmfilet
1 eetlepel Zonnebloemolie
1 stuk Uien
1 stuk Avocado
8 stuks Tortilla
8 eetlepel Mais
8 eetlepel Creme fraiche
Bereidingswijze
1. Meng de tijm, paprikapoeder, knoflookpoeder, het zout, de peper en cayennepeper. Kruid hiermee de zalm.
2. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de zalm aan beide kanten aan tot deze gaar is.
3. Snipper de ui en snij de avocado in blokjes.
4. Verwarm de tortilla’s, vul met de zalm, avocado, ui en maiskorrels. Dien op met de crème fraiche.
Meer recepten in de categorie