
Taco salade met kipgehakt
Hoofdgerecht
3 pers.
ca. 25 Min
Ingrediënten
300 gram Kipgehakt
1 zakje Taco kruiden
100 gram Sla melange
250 gram Cherry tomaatjes
1 stuk Avocado
80 gram Zwarte bonen
75 gram Mais
1/2 Rode ui
1/2 Limoen
50 gram Crème fraiche
Nacho's
Geraspte kaas
Snufje peper
Bereidingswijze
1. Als eerste bakt u het kipgehakt in een pan op de middelste stand van uw fornuis. Bak dit in 5 minuten gaar.
2. Voeg daarna de taco kruiding en de peper toe en meng dit tijdens het bakken nog 2 minuten met het gehakt.
3. Tijdens het bakken van het kipgehakt, kunt u alvast de rode ui, cherrytomaatjes en avocado in blokjes snijden.
4. Meng de groenten samen met de tomatensalsa en leg het groentemengsel samen met de maïs en zwarte bonen boven op de slamelange in een kom.
5. Voeg als laatste het kipgehakt toe en top de salade af met crème fraîche, geraspte kaas, limoensap, tomatensalsa en nacho's naar eigen voorkeur.
Variatietip!
Voor een nog snellere bereiding kunt u de kipflakes Mexicaanse stijl gebruiken in plaats van het kipgehakt.