
Taco's met kabeljauw
6 pers.
ca. 35 min
Ingrediënten
Halve krop ijsbergsla
4 trostomaten
1 rode ui
1 schaal koriander (a 15 g)
2 limoenen
3 druppels tabasco
440 gram PLUS kabeljauwfilet (2 schalen a 220 g)
1 theelepel gemalen komijn
2 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel
8 tacoschelpen
1 bakje PLUS guacamole (a 150 g)
Extra nodig: BBQ
Bereidingswijze
1 Snijd een halve krop ijsbergsla in dunne reepjes en 4 trostomaten in blokjes van 1 cm. Snipper 1 rode ui en snijd de blaadjes van 1 schaal koriander (a 15 g) fijn.
2 Meng de tomaat met de ui en koriander en breng op smaak met het sap van 1 limoen, 3 druppels tabasco en zout. Snijd 440 gram PLUS kabeljauwfilet (2 schalen a 220 g) in stukjes, bestrooi ze met peper en zout en 1 theelepel gemalen komijn en besprenkel met 2 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel.
3 Doe de vis in een BBQ-schaal en rooster de vis in ca. 4 min. gaar. Vul 8 tacoschelpen met ijsbergsla en tomatensalsa en verdeel de vis erover. Serveer met 1 bakje PLUS guacamole (a 150 g) en 1 limoen in partjes gesneden.
Meer recepten in de categorie