Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Taco's met kabeljauw

Taco's met kabeljauw

Ingrediënten

  • Halve krop ijsbergsla
  • 4 trostomaten
  • 1 rode ui
  • 1 schaal koriander (a 15 g)
  • 2 limoenen
  • 3 druppels tabasco
  • 440 gram PLUS kabeljauwfilet (2 schalen a 220 g)
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 2 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel
  • 8 tacoschelpen
  • 1 bakje PLUS guacamole (a 150 g)
  • Extra nodig: BBQ
Taco's met kabeljauw product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snijd een halve krop ijsbergsla in dunne reepjes en 4 trostomaten in blokjes van 1 cm. Snipper 1 rode ui en snijd de blaadjes van 1 schaal koriander (a 15 g) fijn.
  2. 2 Meng de tomaat met de ui en koriander en breng op smaak met het sap van 1 limoen, 3 druppels tabasco en zout. Snijd 440 gram PLUS kabeljauwfilet (2 schalen a 220 g) in stukjes, bestrooi ze met peper en zout en 1 theelepel gemalen komijn en besprenkel met 2 eetlepels PLUS olijfolie traditioneel.
  3. 3 Doe de vis in een BBQ-schaal en rooster de vis in ca. 4 min. gaar. Vul 8 tacoschelpen met ijsbergsla en tomatensalsa en verdeel de vis erover. Serveer met 1 bakje PLUS guacamole (a 150 g) en 1 limoen in partjes gesneden.