Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle aglio, olio e prezzemolo

Tagliatelle aglio, olio e prezzemolo

Ingrediënten

  • 375 g tagliatelle (Biologisch PLUS)
  • 1 teen knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 1 bakje bladpeterselie
Tagliatelle aglio, olio e prezzemolo product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Breng een ruime pan met royaal water aan de kook en kook de tagliatelle met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje van het kookwater op.
  2. 2 Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een steelpan met de knoflook op laag vuur, laat vooral niet te heet worden. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn. Schenk de knoflookolie door de tagliatelle, schep de peterselie erdoor, voeg wat kookwater toe voor de smeuiïgheid en breng op smaak met versgemalen peper.

    Voedingswaarde

  • Kcal 425
  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 68 g
  • Vet 11 g