
Tagliatelle aglio, olio e prezzemolo
4 pers.
ca. 10 min
Ingrediënten
375 g tagliatelle (Biologisch PLUS)
1 teen knoflook
4 el olijfolie
1 bakje bladpeterselie
Bereidingswijze
1 Breng een ruime pan met royaal water aan de kook en kook de tagliatelle met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, maar vang een kopje van het kookwater op.
2 Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een steelpan met de knoflook op laag vuur, laat vooral niet te heet worden. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn. Schenk de knoflookolie door de tagliatelle, schep de peterselie erdoor, voeg wat kookwater toe voor de smeuiïgheid en breng op smaak met versgemalen peper.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
425 kcal
Vetten
11 gram
Koolhydraten
68 gram
Eiwitten
11 gram