Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met aubergine en courgette

Tagliatelle met aubergine en courgette

Ingrediënten

  • 1 stuk focaccia
  • 400 gram cherrytomaten
  • 150 ml rode wijn
  • 1 stuk courgette
  • 2 stuks aubergines
  • 20 gram basilicum
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram tagliatelle (pasta)
  • 20 gram grana padano
  • 350 gram fritto di tomato
Tagliatelle met aubergine en courgette product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de focaccia volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en pers de knoflook. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes en halveer de cherrytomaten. Rasp de Grana Padano.
  3. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de knoflook, courgette en aubergine 10 minuten. Voeg de rode wijn, de tomato frito en de cherrytomaten toe. Verwarm het geheel nog 5 minuten en breng op smaak met de 3/4 van de basilicumblaadjes.
  5. Roer de tagliatelle door de saus en verdeel over de borden. Garneer met de geraspte kaas, de overige basilicum en serveer met de focaccia.

    Voedingswaarde

  • Kcal 767
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 117 g
  • waarvan suikers 24
  • Vet 16 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 11