
Tagliatelle met bolognesesaus
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
2 stuks zoete puntpaprika's
2 stuks courgettes
300 gram gehakt
2 pakken pastasaus bolognese
300 gram tagliatelle (pasta)
40 gram geraspte kaas
4 takjes basilicum
Bereidingswijze
1. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd in reepjes. Snijd de courgette in halve maantjes.
2. Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de paprika en de courgette toe en bak 4 minuten mee. Voeg de bolognesesaus toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
3. Bereid ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verdeel de tagliatelle over de borden, schep er een flinke lepel bolognesesaus op en garneer met de geraspte kaas en de verse basilicum.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3126 Kj
Calorieën
744 kcal
Vetten
28 gram
Waarvan verzadigd vet
10 gram
Koolhydraten
83 gram
Waarvan suikers
31 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
39 gram