Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met bolognesesaus

Tagliatelle met bolognesesaus

Ingrediënten

  • 2 stuks zoete puntpaprika's
  • 2 stuks courgettes
  • 300 gram gehakt
  • 2 pakken pastasaus bolognese
  • 300 gram tagliatelle (pasta)
  • 40 gram geraspte kaas
  • 4 takjes basilicum
Tagliatelle met bolognesesaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd in reepjes. Snijd de courgette in halve maantjes.
  2. Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de paprika en de courgette toe en bak 4 minuten mee. Voeg de bolognesesaus toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
  3. Bereid ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verdeel de tagliatelle over de borden, schep er een flinke lepel bolognesesaus op en garneer met de geraspte kaas en de verse basilicum.

    Voedingswaarde

  • Kcal 744
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 83 g
  • waarvan suikers 31
  • Vet 28 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 10
  • Vezels 8