

Tagliatelle met courgette en kabeljauw
4 pers.
ca. 20 min
11.58 voor 4 pers.
Ingrediënten
400 gram Tagliatelle
4 stuks Courgette
1 stuk Uien
2 tenen Knoflook
2 eetlepel Olijfolie
1 eetlepel Roomboter
4 stuks Kabeljauwfilet
4 eetlepel Creme fraiche
2 eetlepel Roomkaas
1 stuk Citroen
Bereidingswijze
1. Kook de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld in gezouten water al dente.
2. Snij de courgette in dunne plakjes en de ui in dunne halve ringen (tip: gebruik hiervoor een kaasschaaf). Hak de knoflook fijn.
3. Verhit 1 el olie en de boter in een koekenpan, breng de kabeljauw op smaak met peper en zout, en bak aan beide kanten aan tot de vis gaar is.
4. Verhit intussen de overige olie en bak de ui, courgette en knoflook aan tot de courgette zacht begint te worden.
5. Voeg de crème fraîche en roomkaas toe samen met de rasp van de citroen. Voeg de tagliatelle toe en indien nodig, om de saus dunner te maken, wat pastawater. Serveer de pasta met de kabeljauw.
Meer recepten in de categorie