
Tagliatelle met gehakt, pancetta en knolselderij
4 pers.
ca. 55 min
Ingrediënten
3 eetlepel olijfolie
1 ui gesnipperd
100 gram pancetta, ontbijtspek of rauwe ham fijngesneden
2 teenjes knoflookk
250 gram half-om-half gehakt
200 gram knolselderij
1 eetlepel tomatenpuree
50 milliliter droge witte wijn
2 blikje tomatenblukjes
300 gram tagliatelle
50 gram parmezaanse kaas geraspt
Bereidingswijze
Kook de saus zonder deksel nog circa 15 minuten op een lage stand zodat wat vocht kan verdampen en de saus dikker wordt. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Breng ruim water met zout aan de kook en kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Schep de saus door de tagliatelle en serveer met de kaas.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
775 kcal
Vetten
40 gram
Koolhydraten
65 gram
Eiwitten
33 gram