
Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
reepjes schil of grof geraspte schil van 2 citroenen, schoongeboend
200 milliliter kookroom
200 milliliter visbouillon
2 eetlepel gehakte verse dille
350 gram tagliatelle
300 gram gerookte zalm (ASC), in repen
Bereidingswijze
Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
555 kcal
Vetten
40 gram
Koolhydraten
64 gram
Eiwitten
28 gram