1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus product foto
  • Ingredienten:

  • reepjes schil of grof geraspte schil van 2 citroenen, schoongeboend
  • 200 milliliter kookroom
  • 200 milliliter visbouillon
  • 2 eetlepel gehakte verse dille
  • 350 gram tagliatelle
  • 300 gram gerookte zalm (Vismarine), in repen
Bereiden
Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 64 g
  • vet
  • 40 g
  • Kcal
  • 555
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie