Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus

Ingrediënten

  • reepjes schil of grof geraspte schil van 2 citroenen, schoongeboend
  • 200 milliliter kookroom
  • 200 milliliter visbouillon
  • 2 eetlepel gehakte verse dille
  • 350 gram tagliatelle
  • 300 gram gerookte zalm (ASC), in repen
Tagliatelle met gerookte zalm en dillesaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de reepjes citroenschil of -rasp met de kookroom, visbouillon en 1 eetlepel dille. Laat 10 minuten tegen de kook aan trekken. Zeef de saus en laat inkoken tot deze wat dikker is. Kook intussen de tagliatelle in water met zout. Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Schep de saus en 3/4 van de zalm door de pasta. Maal er peper over. Garneer met de rest van de zalm en de dille.

    Voedingswaarde

  • Kcal 555
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 64 g
  • Vet 40 g