

Tagliatelle met krokante kabeljauw
4 pers.
ca. 30 min
10.77 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 stuks Kabeljauwfilet
3 eetlepel Olijfolie
8 eetlepel Panko
1 stuk Citroen
2 takje Basilicum
350 gram Tagliatelle
400 gram Spinazie
200 gram Ricotta
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor 200 graden. Smeer de kabeljauw in met 1 el olijfolie. Meng de panko met de rasp van een halve citroen, de fijngehakte basilicum en 1 el olijfolie. Verdeel dit over de kabeljauw en bak 15 minuten af tot de kabeljauw gaar is.
2. Kook intussen de tagliatelle in gezouten water tot deze al dente is.
3. Verhit de laatste el olijfolie in een koekenpan en wok de spinazie aan tot dit geslonken is. Voeg de ricotta toe, breng op smaak met peper en zout en meng met de tagliatelle.
4. Serveer de tagliatelle met de krokante kabeljauw.
Meer recepten in de categorie