

Tagliatelle met spinazie en tartaar
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.23 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Tagliatelle
2 stuks Duitse biefstuk
1 stuk Rode uien
2 tenen Knoflook
2 eetlepel Roomboter
300 gram Spinazie
150 ml Kookroom
40 gram Parmigiano reggiano
10 gram Peterselie
Bereidingswijze
1. Kook de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat in gezouten water tot al dente.
2. Breng de biefstuktartaartjes op smaak met peper en zout, snijd de rode ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn.
3. Verhit de boter in een koekenpan, voeg de biefstuktartaar toe en breek met een spatel in stukken. Bak aan tot het vlees goudbruin is, haal uit de pan en zet opzij.
4. Voeg de rode ui aan de pan toe en bak tot dit zacht begint te worden. Voeg de knoflook en de spinazie toe en bak mee tot de spinazie geslonken is.
5. Voeg de kookroom en Parmezaan toe en laat koken tot de kaas gesmolten is en er een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met peper en zout, voeg de tagliatelle toe en eventueel wat pasta water als de saus te dik is.
6. Meng als laatste kort de biefstuktartaar door de pasta en dien op gegarneerd met grof gehakte peterselie.
Meer recepten in de categorie