Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met varkenssaucijs, venkel en tomaat

Tagliatelle met varkenssaucijs, venkel en tomaat

Ingrediënten

  • 4 teentjes knoflook
  • 500 gram varkenssaucijzen
  • 2 stuks venkel
  • 500 gram tomaten
  • 3 takjes rozemarijn
  • 400 gram tagliatelle (pasta)
  • 2 theelepels venkelzaad
  • 400 gram tomatenblokjes in blik
  • 4 takjes basilicum
Tagliatelle met varkenssaucijs, venkel en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de knoflook fijn. Ontvel de varkenssaucijzen en hak het vlees grof. Snijd de venkel in reepjes, hak de tomaten in blokjes en de rozemarijn grof.
  2. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op verpakking.
  3. Verhit een diepe koekenpan met een scheutje olie. Fruit de knoflook en het venkelzaad een minuut. Doe de varkenssaucijs erbij en bak 4 minuten. Voeg de venkel toe en bak op middelhoog vuur nog 3 minuten. Voeg de verse tomatenblokjes, de tomatenblokjes uit blik en de rozemarijn toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur.
  4. Schep de tagliatelle in 4 diepe pastaborden en schep daar bovenop de pastasaus. Garneer met verse basilicum en rozemarijn.

    Voedingswaarde

  • Kcal 608
  • Eiwit 45 g
  • Koolhydraten 84 g
  • waarvan suikers 9
  • Vet 8 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 9