Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g tagliatelle
  • 200 ml crème fraîche (Melkan) of kookroom
  • 2 blikjes zalm, uitgelekt
  • 8 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
  • 4 eetl. groene pesto
  • zout en versgemalen peper
  • 1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)
Bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm intussen de crème fraîche met zalm, tomaat en pesto. Schep eerst de uitgelekte pasta door deze saus en daarna de kerstomaatjes.

Voedingswaarde

eiwit
43 g
koolhydraten
81 g
vet
35 g
Kcal
810