1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g tagliatelle
  • 200 ml crème fraîche (Melkan) of kookroom
  • 2 blikjes zalm, uitgelekt
  • 8 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
  • 4 eetl. groene pesto
  • zout en versgemalen peper
  • 1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)
Bereiden
Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm intussen de crème fraîche met zalm, tomaat en pesto. Schep eerst de uitgelekte pasta door deze saus en daarna de kerstomaatjes.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 43 g
  • koolhydraten
  • 81 g
  • vet
  • 35 g
  • Kcal
  • 810
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie