Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus

Ingrediënten

  • 400 g tagliatelle
  • 200 ml crème fraîche (Melkan) of kookroom
  • 2 blikjes zalm, uitgelekt
  • 8 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
  • 4 eetl. groene pesto
  • zout en versgemalen peper
  • 1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)
Tagliatelle met zalm, tomaat en basilicum-roomsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm intussen de crème fraîche met zalm, tomaat en pesto. Schep eerst de uitgelekte pasta door deze saus en daarna de kerstomaatjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 810
  • Eiwit 43 g
  • Koolhydraten 81 g
  • Vet 35 g