Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus

Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus

Ingrediënten

  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 eetlepel boter
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 theelepel gedroogde dragon
  • 100 milliliter droge witte wijn
  • 100 milliliter kookroom
  • 400 gram zeevruchtencocktail, ontdooid en drooggedept
  • 1/2 visbouillontablet
  • 300 gram tagliatelle
  • 2 eetlepel gehakte verse kruiden (dragon, peterselie of dille)
Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Fruit de ui circa 4 minuten in de boter. Voeg de knoflook en dragon toe en fruit 1 minuut mee. Giet de wijn erbij en laat op hoge stand 2 minuten inkoken. Giet de room erbij en breng aan de kook. Voeg de zeevruchten en het bouillontablet toe en laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken. Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Breng de saus op smaak met peper en schep de tagliatelle erdoor. Bestrooi met de kruiden en serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 435
  • Eiwit 20 g
  • Koolhydraten 58 g
  • Vet 11 g