In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus

Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus

Tagliatelle met zeevruchten en wittewijnsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 eetlepel boter
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 theelepel gedroogde dragon
  • 100 milliliter droge witte wijn
  • 100 milliliter kookroom
  • 400 gram zeevruchtencocktail, ontdooid en drooggedept
  • 1/2 visbouillontablet
  • 300 gram tagliatelle
  • 2 eetlepel gehakte verse kruiden (dragon, peterselie of dille)
Bereiden
Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Fruit de ui circa 4 minuten in de boter. Voeg de knoflook en dragon toe en fruit 1 minuut mee. Giet de wijn erbij en laat op hoge stand 2 minuten inkoken. Giet de room erbij en breng aan de kook. Voeg de zeevruchten en het bouillontablet toe en laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken. Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Breng de saus op smaak met peper en schep de tagliatelle erdoor. Bestrooi met de kruiden en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
20 g
koolhydraten
58 g
vet
11 g
Kcal
435