
Tartaar met venkel en kaastortellini
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Europees
Ingrediënten
4 venkelknollen (in dikke plakken)
400 gram tortellini gevuld met kaas
50 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
3 eetlepels paneermeel
2 eieren (losgeklopt)
4 eetlepels olijfolie
4 tartaartjes
125 milliliter crème fraîche
Bereidingswijze
1. Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
2. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel. Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaas- mengsel.
4. Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
5. Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
6. Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
7. Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
855 kcal
Vetten
43 gram
Waarvan verzadigd vet
19 gram
Koolhydraten
68 gram
Eiwitten
47 gram
Meer recepten in de categorie