Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tempeh met sajoerboontjes en noedels

Tempeh met sajoerboontjes en noedels

Ingrediënten

  • 2 stuks paksoi
  • 1 stuk Chinese kool
  • 5 stengels lente-uitjes
  • 1 stuk limoen
  • 360 gram tempeh
  • 1 pakje boemboe voor sajoer
  • 248 gram woknoedels
Tempeh met sajoerboontjes en noedels product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. 2. Snijd de paksoi en de Chinese kool in reepjes. Snijd de lente ui in dunne ringen en de limoen in partjes.
  3. 3. Verhit een scheutje olie in een wok. Bak de tempeh samen met de Chinese kool en paksoi voor ongeveer 5 minuten. Voeg de boemboe toe samen met 150 ml water.
  4. 4. Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg ze toe aan de wok.
  5. 5. Serveer de noedels in kommen en garneer met de lente ui en de partjes limoen.
  6. Tip: Lekker met grof gehakte cashewnoten en gebakken uitjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 358
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 33 g
  • waarvan suikers 1
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 12