
Tempeh met sajoerboontjes en noedels
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 stuks paksoi
1 stuk Chinese kool
5 stengels lente-uitjes
1 stuk limoen
360 gram tempeh
1 pakje boemboe voor sajoer
248 gram woknoedels
Bereidingswijze
1. Breng een pan met ruim water aan de kook.
2. Snijd de paksoi en de Chinese kool in reepjes. Snijd de lente ui in dunne ringen en de limoen in partjes.
3. Verhit een scheutje olie in een wok. Bak de tempeh samen met de Chinese kool en paksoi voor ongeveer 5 minuten. Voeg de boemboe toe samen met 150 ml water.
4. Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg ze toe aan de wok.
5. Serveer de noedels in kommen en garneer met de lente ui en de partjes limoen.
Tip: Lekker met grof gehakte cashewnoten en gebakken uitjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1502 Kj
Calorieën
358 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
33 gram
Waarvan suikers
1 gram
Vezels
12 gram
Eiwitten
19 gram
Meer recepten in de categorie