In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi

Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi

Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g Vivera plantaardige roerbakstukjes
  • 200 g bosworteltjes
  • 8-10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing
  • 2 el PLUS Wokolie
  • 1 stuk(ken) paksoi
  • 1 zak(je) Conimex Wok Noedels
  • 25 g geschaafde amandelen
Bereiden
Maak de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakjes. Snijd vervolgens de paksoi in repen.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan al roerende licht bruin en laat ze op een bord afkoelen.
Verwarm een wok op hoog vuur met 2 eetlepels wokolie en wok de plantaardige roerbakstukjes met de plakjes wortel ongeveer 4 minuten. Voeg de paksoi toe en wok dit nog 3 minuten mee. Voeg als laatste 8-10 el woksaus en de noedels toe.
Warm goed door en schep hier de geroosterde amandelen doorheen.
Variatie
Zet Conimex seroendeng en gebakken uitjes op tafel om zelf naar smaak toe te voegen. Strooi vlak voor het eten wat lekker knapperige Conimex Kroepoek Cassave over het gerecht.

Voedingswaarde

eiwit
11 g
koolhydraten
15 g
vet
37 g