Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi

Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi

Ingrediënten

  • 150 g Vivera plantaardige roerbakstukjes
  • 200 g bosworteltjes
  • 8-10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing
  • 2 el PLUS Wokolie
  • 1 stuk(ken) paksoi
  • 1 zak(je) Conimex Wok Noedels
  • 25 g geschaafde amandelen
Teriyaki honing noedels met plantaardige roerbakstukjes en paksoi product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakjes. Snijd vervolgens de paksoi in repen.
  2. Rooster de amandelen in een droge koekenpan al roerende licht bruin en laat ze op een bord afkoelen.
  3. Verwarm een wok op hoog vuur met 2 eetlepels wokolie en wok de plantaardige roerbakstukjes met de plakjes wortel ongeveer 4 minuten. Voeg de paksoi toe en wok dit nog 3 minuten mee. Voeg als laatste 8-10 el woksaus en de noedels toe.
  4. Warm goed door en schep hier de geroosterde amandelen doorheen.

Variatie

Zet Conimex seroendeng en gebakken uitjes op tafel om zelf naar smaak toe te voegen. Strooi vlak voor het eten wat lekker knapperige Conimex Kroepoek Cassave over het gerecht.

    Voedingswaarde

  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 37 g