

Thaise biefstuksalade
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
8.90 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 tenen Neutraal knoflook
1 theelepel Chilipeper vlokken
2 eetlepel Vissaus
1 stuk Limoenen
2 theelepel Neutraal suiker
1 eetlepel Plus olijfolie
200 gram Biefstukpuntjes
85 gram Veldsla
1 stuk Rode uien
1 stuk Komkommer
5 gram Koriander
5 gram Neutraal munt
50 gram Pinda
Bereidingswijze
1. Snijd voor de dressing de knoflook heel erg fijn en meng met de chilivlokken, vissaus, 3 el limoensap en de suiker.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Breng de biefstuk op smaak met peper en zout en bak dit aan tot je de gewenste gaarheid hebt.
3. Snijd de ui in halve ringen en de komkommer in halve maantjes. Meng met de sla en de dressing.
4. Verdeel de salade op een grote schaal, verdeel hier de biefstuk over samen met de grof gesneden koriander en munt. Garneer met grof gehakte pinda’s en dien direct op.
Meer recepten in de categorie