Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise gebakken kipfilet met rijstnoedels en Pad Thai saus

Thaise gebakken kipfilet met rijstnoedels en Pad Thai saus

Ingrediënten

  • 4 Beter Leven kipfilets (in lange repen gesneden)
  • 1 pakje Koh Thai Pad
  • Thai saus à 205 ml
  • 1 zak Thaise roerbakgroenten à 400 gr
  • 1 limoen (rasp en sap)
  • 4-6 el kokosmelk
  • 1 zakje Suree rice noodles (1mm) à 400 gr
  • 1 tl Koh Thai Fish sauce 50 ml
  • 2 el verse koriander (fijn gesneden)
  • 2 el PLUS roerbakolie
Thaise gebakken kipfilet met rijstnoedels en Pad Thai saus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in lange repen en bestrijk ze met een gedeelte van de Pad Thai saus. Laat even intrekken.
  2. Verhit vervolgens een wokpan met de olie. Wok hierin de kiprepen krokant en net gaar. Neem ze uit de pan. Giet bij de braadjus nog wat roerbakolie en wok de groenten snel op hoog vuur beetgaar. Blus af met de limoenrasp en limoensap. Voeg nu de kokosmelk er aan toe en breng aan de kook.
  3. Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep de rijstnoedels en kiprepen in de wok en verwarm het geheel goed door. Breng op smaak met wat fish sauce. Bestrooi als laatste met de verse koriander.

Variatie

Serveer eventueel met wat cassave chips

    Voedingswaarde

  • Kcal 660
  • Eiwit 46 g
  • Koolhydraten 80 g
  • Vet 19 g