Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise gebakken kipfilet met rijstnoedels en Pad Thai saus

Thaise gebakken kipfilet met rijstnoedels en Pad Thai saus

Thaise gebakken kipfilet met rijstnoedels en Pad Thai saus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Beter Leven kipfilets (in lange repen gesneden)
  • 1 pakje Koh Thai Pad
  • Thai saus à 205 ml
  • 1 zak Thaise roerbakgroenten à 400 gr
  • 1 limoen (rasp en sap)
  • 4-6 el kokosmelk
  • 1 zakje Suree rice noodles (1mm) à 400 gr
  • 1 tl Koh Thai Fish sauce 50 ml
  • 2 el verse koriander (fijn gesneden)
  • 2 el PLUS roerbakolie
Bereiden
Snijd de kipfilets in lange repen en bestrijk ze met een gedeelte van de Pad Thai saus. Laat even intrekken.
Verhit vervolgens een wokpan met de olie. Wok hierin de kiprepen krokant en net gaar. Neem ze uit de pan. Giet bij de braadjus nog wat roerbakolie en wok de groenten snel op hoog vuur beetgaar. Blus af met de limoenrasp en limoensap. Voeg nu de kokosmelk er aan toe en breng aan de kook.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de rijstnoedels en kiprepen in de wok en verwarm het geheel goed door. Breng op smaak met wat fish sauce. Bestrooi als laatste met de verse koriander.
Variatie
Serveer eventueel met wat cassave chips

Voedingswaarde

eiwit
46 g
koolhydraten
80 g
vet
19 g
Kcal
660