Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise noodles met champignons en cashewnoten

Thaise noodles met champignons en cashewnoten

Ingrediënten

  • 1 stuk Bouillon
  • 300 gram Plus spaghetti
  • 1 eetlepel Plus Zonnebloemolie
  • 2 stuks Uien
  • 250 gram Champignons
  • 1 eetlepel Bloemenhoning
  • 2 gram Chilipoeder
  • 1 theelepel Gember
  • 2 tenen Knoflook
  • 1 eetlepel Ketjap manis
  • 2 eetlepel Sojasaus
  • 4 eetlepel Chilisaus sweet
  • 1 stuk Limoenen
  • 100 gram Cashewnoten
Thaise noodles met champignons en cashewnoten  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Kook de spaghetti in ruim water met het groenten bouillonblokje al dente zoals op de verpakking vermeld.
  2. 2. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit de gesnipperde ui aan. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot alle vocht eruit verdampt is en de champignons goudbruin zijn.
  3. 3. Maak intussen de saus door de honing, chilivlokken, gemberpoeder, knoflookpoeder, ketjap manis, sojasaus, chilisais en limoenrasp te mengen.
  4. 4. Voeg de spaghetti, wanneer deze gaar is, aan de groenten toe samen met de saus. Meng door tot alles gemengd is.
  5. 5. Garneer met cashewnoten en dien direct op.

    Voedingswaarde

  • Kcal 502
  • Eiwit 15 g
  • Koolhydraten 69 g
  • waarvan suikers 29
  • Vet 13 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 2
  • Vezels 16