

Thaise noodles met champignons en cashewnoten
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
3.74 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Bouillon
300 gram Plus spaghetti
1 eetlepel Plus Zonnebloemolie
2 stuks Uien
250 gram Champignons
1 eetlepel Bloemenhoning
2 gram Chilipoeder
1 theelepel Gember
2 tenen Knoflook
1 eetlepel Ketjap manis
2 eetlepel Sojasaus
4 eetlepel Chilisaus sweet
1 stuk Limoenen
100 gram Cashewnoten
Bereidingswijze
1. Kook de spaghetti in ruim water met het groenten bouillonblokje al dente zoals op de verpakking vermeld.
2. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit de gesnipperde ui aan. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot alle vocht eruit verdampt is en de champignons goudbruin zijn.
3. Maak intussen de saus door de honing, chilivlokken, gemberpoeder, knoflookpoeder, ketjap manis, sojasaus, chilisais en limoenrasp te mengen.
4. Voeg de spaghetti, wanneer deze gaar is, aan de groenten toe samen met de saus. Meng door tot alles gemengd is.
5. Garneer met cashewnoten en dien direct op.
Meer recepten in de categorie