Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise spareribs met knoflook paksoi en kaki-fruit salade

Thaise spareribs met knoflook paksoi en kaki-fruit salade

Ingrediënten

  • 600 gram spareribs
  • 1 stuk kaki
  • 20 gram koriander
  • 1 handje cashewnoot (ongezouten)
  • 225 gram rijstnoedels
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 teentje knoflook
  • 2 stengels bosuien
  • 1 stuk limoen
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 2 stuks paksoi
Thaise spareribs met knoflook paksoi en kaki-fruit salade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de spareribs in een ovenschaal en bak 10 - 12 minuten in de oven.
  2. Hak de koriander fijn, verwijder de uiteindes van de paksoi en trek de bladeren los, pel en pers de knoflook en snijd de bosui in dunne ringen.
  3. Breng een pan water aan de kook en bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Verhit een scheutje olie in een wok of hoge koekenpan en fruit de knoflook. Bak de paksoi 3 minuten op hoog vuur en voeg de sojasaus en de vissaus toe.
  5. Snijd het kaki-fruit in blokjes en meng met de bosui en de koriander.
  6. Verdeel de rijstnoedels samen met de gewokte paksoi, de kaki-fruit salade en de spareribs over de borden. Garneer met de limoen, de cashewnoten en de bosui.

    Voedingswaarde

  • Kcal 724
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 52 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 38 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 13
  • Vezels 4