

Thaise viscurry met naan
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.55 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Uien
2 eetlepel Olijfolie mild
2 eetlepel Koh Thai Curry pasta geel
400 ml Kokosmelk
1 stuk Visbouillon
1 stuk Courgette
1 stuk Broccoli
300 gram Kabeljauw
4 stuks Patak's Naan Naturel
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte).
2. Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de ui aan totdat dit glazig begint te worden. Voeg de currypasta toe, bak een minuut mee, en voeg dan de kokosmelk, het visbouillonblokje en 200 ml water toe. Roer door.
3. Snij de courgette in halve maantjes en de broccoli in kleine roosjes. Voeg dit toe aan de curry en laat 10 minuten op laag vuur sudderen. Snijd de kabeljauw in blokjes van 3cm. Voeg dit toe aan de curry en laat nog eens 10 minuten op laag vuur sudderen tot alles gaar is. Proef als laatste of je de curry nog verder op smaak moet brengen met zout.
4. Bak de naan af in de oven, tot deze warm zijn. Ongeveer 3 à 4 minuten.
5. Serveer de curry met de naan. Garneer optioneel nog met verse koriander.
Meer recepten in de categorie