
Thaise viscurry met rijst
4 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
500 gram skrei
800 gram Thaise roerbakgroente
260 gram Conimex
400 gram rijst
300 ml kokosmelk
4 takjes koriander
Bereidingswijze
1. Snijd de skrei in gelijke stukken en hak de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit een scheutje olie in een grote (wok)pan en roerbak de groenten 2 minuten. Voeg de skrei toe en bak 3 minuten.
3. Giet de kokosmelk erbij, voeg de wok pasta toe en breng aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
4. Serveer de viscurry met de rijst en garneer met de koriander.
Tip: Lekker met gezouten pinda's.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3112 Kj
Calorieën
739 kcal
Vetten
21 gram
Waarvan verzadigd vet
15 gram
Koolhydraten
99 gram
Waarvan suikers
11 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
35 gram