Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise viscurry met rijst

Thaise viscurry met rijst

Ingrediënten

  • 500 gram skrei
  • 800 gram Thaise roerbakgroente
  • 260 gram Conimex
  • 400 gram rijst
  • 300 ml kokosmelk
  • 4 takjes koriander
Thaise viscurry met rijst product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de skrei in gelijke stukken en hak de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een scheutje olie in een grote (wok)pan en roerbak de groenten 2 minuten. Voeg de skrei toe en bak 3 minuten.
  3. Giet de kokosmelk erbij, voeg de wok pasta toe en breng aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Serveer de viscurry met de rijst en garneer met de koriander.
  5. Tip: Lekker met gezouten pinda's.

    Voedingswaarde

  • Kcal 739
  • Eiwit 35 g
  • Koolhydraten 99 g
  • waarvan suikers 11
  • Vet 21 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 15
  • Vezels 6