Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise vistaco's

Thaise vistaco's

Ingrediënten

  • 500 gram pangasiusfilets
  • 1 pakje groene currypasta
  • 450 gram tuinerwten (diepvries)
  • 200 gram rode kool
  • 125 ml kokosmelk
  • 8 stuks taco schelpen
  • 1 stuk kropsla
  • 1 stuk rode ui
Thaise vistaco's product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de pangasiusfilet in gelijke blokjes, de rode ui in dunne ringen, de komkommer en de rode kool in reepjes. Verwijder en was de bladeren van de kropsla.
  3. Verhit een scheut olie in een koekenpan, bak de pangasiusfilet kort aan en voeg de erwten toe. Bak het al roerend 4 minuten door. Voeg dan de groene curry en de kokosmelk toe, roer het voorzichtig om en laat op laag vuur 5 minuten doorkoken.
  4. Bereid de taco schelpen zoals vermeld op de verpakking.
  5. Vul de tacoschelp met een blad kropsla, wat reepjes komkommer, rode ui, een flinke lepel curry en sluit af met wat rode kool. Herhaal deze stappen totdat alle taco’s gevuld zijn.
  6. Tip: Serveer met een partje limoen voor een frisse touch!

    Voedingswaarde

  • Kcal 308
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 18 g
  • waarvan suikers 5
  • Vet 11 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 7
  • Vezels 8