
Thaise vistaco's
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
500 gram pangasiusfilets
1 pakje groene currypasta
450 gram tuinerwten (diepvries)
200 gram rode kool
125 ml kokosmelk
8 stuks taco schelpen
1 stuk kropsla
1 stuk rode ui
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijd de pangasiusfilet in gelijke blokjes, de rode ui in dunne ringen, de komkommer en de rode kool in reepjes. Verwijder en was de bladeren van de kropsla.
3. Verhit een scheut olie in een koekenpan, bak de pangasiusfilet kort aan en voeg de erwten toe. Bak het al roerend 4 minuten door. Voeg dan de groene curry en de kokosmelk toe, roer het voorzichtig om en laat op laag vuur 5 minuten doorkoken.
4. Bereid de taco schelpen zoals vermeld op de verpakking.
5. Vul de tacoschelp met een blad kropsla, wat reepjes komkommer, rode ui, een flinke lepel curry en sluit af met wat rode kool. Herhaal deze stappen totdat alle taco’s gevuld zijn.
Tip: Serveer met een partje limoen voor een frisse touch!
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1240 Kj
Calorieën
308 kcal
Vetten
11 gram
Waarvan verzadigd vet
7 gram
Koolhydraten
18 gram
Waarvan suikers
5 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
27 gram