Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Thaise zalm met rijst en roerbakgroenten

Thaise zalm met rijst en roerbakgroenten

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 zak(je) PLUS Cassave kroepoek
  • 1 pot(ten) zout
  • 1 bos(je) verse koriander
  • 1 blik(je) Fairtrade Kokosmelk (400ml)
  • 1 pot(ten) peper
  • 1 zak(jes) Thaise roerbakgroenten
  • 1 stuk(ken) PLUS rode curry pasta (70gram)
  • 350 g zalmfilet (in blokjes gesneden)
  • 1 pak(je) Fairtrade Basmati rijst (400gram)
Thaise zalm met rijst en roerbakgroenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een koekenpan met olie en bak hierin de currypasta op een laag vuur.
  2. Voeg de blokjes zalmfilet toe en bak ze op hoog vuur mee.
  3. Voeg de groenten er aan toe en bak deze ook even mee.
  4. Voeg de 400 ml kokosmelk toe (of 300 ml voor een iets pittiger gerecht) en laat zachtjes doorkoken tot de groenten beetgaar zijn.
  5. Kook in de tussentijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout gaar.
  6. Schep de rijst op de borden en schep in het midden de zalm met groenten. Bestrooi met geplukte koriander blaadjes.

Variatie

Serveertip: Garneer met fijn verkruimelde cassave kroepoek. Serveer er daarnaast wat losse cassave kroepoek bij.

    Voedingswaarde

  • Kcal 765
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 46 g
  • Vet 54 g