Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tiramisù met een twist

Tiramisù met een twist

Ingrediënten

  • 1 eetrijpe mango
  • 3 passievruchten
  • 1 pitahaya
  • 1 pak lange vingers (175 g)
  • 150 ml vers sap mango, ananas, passie (fles 500 ml PLUS)
  • 6 el kokoslikeur (Malibu)
  • 250 ml slagroom
  • 2 el poedersuiker
  • 250 g mascarpone
  • Meloenbolletjestang
  • Mixer
Tiramisù met een twist product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 150 minuten
Recipes/Persons 8 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Snijd de wangen aan weerszijden van de mango, schil ze en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Halveer de pitahaya in de lengte en schep er met de meloenbolletjestang bolletjes uit. Of met een lepel. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees eruit.
  2. 2 Verdeel 16 lange vingers over een bord. Meng het sap met 4 eetlepels Malibu en schenk de helft over de lange vingers. Klop de slagroom met de mixer stijf met de poedersuiker en spatel de mascarpone en de rest van de Malibu erdoor. Schep de helft van de room erop en verdeel de helft van het fruit erover. Maak zo nog een laag. Laat minimaal 2 uur afgedekt opstijven in de koelkast.

Variatie

Eten er kinderen mee? Laat de Malibu achterwege.

    Voedingswaarde

  • Kcal 455
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 37 g
  • Vet 29 g