
Tiramisù met een twist
8 pers.
ca. 150 min
Ingrediënten
1 eetrijpe mango
3 passievruchten
1 pitahaya
1 pak lange vingers (175 g)
150 ml vers sap mango, ananas, passie (fles 500 ml PLUS)
6 el kokoslikeur (Malibu)
250 ml slagroom
2 el poedersuiker
250 g mascarpone
Meloenbolletjestang
Mixer
Bereidingswijze
1 Snijd de wangen aan weerszijden van de mango, schil ze en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes. Halveer de pitahaya in de lengte en schep er met de meloenbolletjestang bolletjes uit. Of met een lepel. Halveer de passievruchten en schep het vruchtvlees eruit.
2 Verdeel 16 lange vingers over een bord. Meng het sap met 4 eetlepels Malibu en schenk de helft over de lange vingers. Klop de slagroom met de mixer stijf met de poedersuiker en spatel de mascarpone en de rest van de Malibu erdoor. Schep de helft van de room erop en verdeel de helft van het fruit erover. Maak zo nog een laag. Laat minimaal 2 uur afgedekt opstijven in de koelkast.
Variatietip!
Eten er kinderen mee? Laat de Malibu achterwege.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
455 kcal
Vetten
29 gram
Koolhydraten
37 gram
Eiwitten
5 gram
Meer recepten in de categorie